Позван је на саслушање због коментара поводом недавних догађања.

Након што је јуче приведен и саслушан Никшићанин Лука Самарџић због Фејсбук коментара, јуче је позив да се јави у барску станицу полиције због писања на друштвеним мрежама добио Баранин Ратко Ћипранић.

Драчевски крст, Рашо

Он је у разговору за портал ИН4С рекао да је салушан у барској полицији због тога, што је на свој фејсбук налогу написао: „да смо на Тројичиндан 15.7.2019. дали завјет да, ћемо бранити наше светиње и српски род и да је ово довољно алармантно што је шиптарија урадила нашим монахињама на Бешкој„.

Подсетимо, група непознатих Албанаца вербално је напала монахиње из манастира Бешка на Скадарском језеру.

Говорили су нам да манастир није наш, као што није наше ни Косово и пријетили да ће нас отјерати одавде“, посвједочила је монахиња Варвара.

Ћипранић је на свом профилу појаснио да се Албанци не би усудили да провоцирају незаштићене монахиње да немају подршку црногорских власти.

Такође сам написао да су добили леђа од домаћих издајника и фукара“, рекао је Ћипранић новинару ИН4С након јучерашњег саслушања.

Он је подсетио на обавезу коју има православни народ да чува и брани своје светиње.

“Ми, Срби православци који смо дали завјет смо спремни да бранимо наше светиње ваљда смо и дужни кад то не ради држава.  А ко изда, рђа био, рђа и остао, написао је на свом Фејсбуку Ћипранић због чега је добио позив да да изјаву у барској полицији по налогу тужиоца.

Извор: ИН4С

Фото: З. Јовановић

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име