Непознати починиоци синоћ су у дубровачким Млинима украли аутобус, изазвали саобраћајну несрећу, а потом напустили место догађаја, јавља Дубровачки дневник

Према незваничним информацијама, полиција трага за тројицом млађих мушкараца са дубровачког подручја. Очевици препричавају да је то била дивља вожња у којој је направљена велика материјална штета.

Foto: Printscreen: Youtube/Dubrovački dnevnik Redakcija

Прво су одвалили семафор, уништили један паркирани аутомобил, прешли преко тротоара на зелену површину и умало се преврнули, а потом побегли и оставили аутобус на месту несреће.

Очевидац несреће за Дубровачки дневник препричао је детаље овог догађаја.

„Кад сам се паркирао јутрос у 2:15 сати, чуо сам некакву тутњаву и имам шта и да видим аутобус који иде лево-десно и удара знакове и семафоре. Унутра три типа, гола до паса, деру се и скачу. Прође поред паркинга и захвати задњи ауто, испада возач и пробије зидић од метра висине, па преполови палму на пола.

Побегли су кроз прозор аутобуса. Имају по 20-ак година“, рекао је.

Прочитајте и: 

Данас славимо Светог Евтихија: Сви су га памтили по великој доброти

Грађани су јутрос у Сребреном могли видети последице ноћног дивљања. Семафори на великој раскрсници не раде, па се очекују додатне саобраћајне гужве. Штета на аутобусу је велика, а полиција обавља увиђај.

Извор: Србин Инфо

Фото: Printscreen: Youtube/Dubrovački dnevnik Redakcija

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име