Осморо Чеха који су ухапшени под оптужницом да су на утакмици тзв. Косова и Чешке републике планирали да пусте дрон са паролом Косово је Србија, пуштени су на слободи и то без даљег кривичног гоњења, сазнају медији

Њима је једино наплаћена казна јер се нису пријавили приликом уласка на Косово, а то нису учинили јер не признају лажну шиптарску државу и свој боравак су пријавили када су ушли у Србију.

Чесима је враћен одузети дрон, који нема капацитет да носи било какав терет, па тако ни заставе и пароле, а понет је да би из ваздуха снимали српске манастире.

Осморо Чеха је кренуло на Косово и Метохију како би Србима уручили хуманитарну помоћ. Међу њима је било и жена и нису кренули на утакмицу између тзв. Косова и Чешке. И поред тога, припадници РОСУ су их ухапсили, а затим је у приштинским медијима кренула фарса о томе да су планирали инциденте на фудбалској утакмици.

И поред шиканирања које су доживели, наши пријатељи из Чешке најављују да ће и убудуће долазити на Космет и помагати српски народ.

Извор: Србин Инфо

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име