Кандидаткиња на изборима за хрватског председника из Радничког фронта Катарина Пеовић упоредила Србе са Јеврејима у нацистичкој Немачкој.

Она је у емисији на РТЛ најпре коментарисала трку председничких фаворита, Колинде Грабар-Китаровић, Зорана Милановића и Мирослава Шкоре, о којој је рекла да је унапред изгубљена битка.

ПЕОВИЋ

„Ко год победи, народ ће изгубити. То је битка међу људима која народу ништа добро донети неће“, рекла је она.

Једна од главних тема у медијима протеклих је дана Милорад Пуповац, који је изазвао жестоке реакције изјавом у којој је, због низа недавних хулиганских и шовинистичких напада на Србе, Хрватску упоредио с НДХ.

Прочитајте и

ЗАХАРОВА УДАРИЛА НА ЛАЖНУ ДРЖАВУ! Јавно открила запањујуће чињенице, Приштина је спремна за напад

„Не бих Пуповца коментарисала, свакако га не бих критиковала. Срби данас у Хрватској играју улогу Жидова. Користе се за хомогенизацију већинског народа против мањинског. Изузетно је важно да приметимо зашто радимо на таквом одвајању Срба и Хрвата уместо да се бавимо економским темама, критикујемо капиталистичке елите које су нас довеле до овога где јесмо. Капиталистичке елите преко својих политичких представника производе сукоб који је потпуно небитан. Наравно да је то капиталистичка завера. Позадина такве мотивације да се производи непријатељ у облику Србина је потпуно идентична мотивацији производње Жидова у нацистичкој Њемачкој“, рекла је Пеовићева.

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име