ЏОНИ ШТУЛИЋ На просторима бише Југославије постоје само три етничке групе народа: источни Срби, западни Срби и радикални Срби. Источни Срби живе на подручју Македоније, Црне Горе и Србије, западни Срби су у Босни, Хрватској и Словенији, а радикални Срби су усташе и четници – ово је изјавио Џони Штулић, некадашњи лидер групе Азра и једна од највећих легенди југословенског рока, који је с са сцене нестао у време распада СФРЈ и наставио да живи повученим животом у Холандији.

На просторима бише Југославије постоје само три етничке групе народа: источни Срби, западни Срби и радикални Срби. Источни Срби живе на подручју Македоније, Црне Горе и Србије, западни Срби су у Босни, Хрватској и Словенији, а радикални Срби су усташе и четници!

Прочитај и:

ПОГОДАК СА 1500 МЕТАРА: Знате ли како је каплар Степан Вуковић усмртио аустроугарског официра?

Ретко даје интервјуе, а када то учини, обично се месецима препричавају и цитирају. Такво је било и његово виђење ратова на простору бивше Југославије деведесетих година прошлог века:

– По мом мишљењу, Јевреји се свете Немцима преко нас! Иначе, ми смо меки стомак Европе, а Американцима није уопште у интересу та Европа. Можеш ти Американцима да кажеш шта хоц́еш, да им се додвораваш, да чиниш по њиховом, али они ц́е да те кокну ако нађу за сходно. Мора да постоји дежурни кривац цело време. На 200 метара од Беле куц́е је највец́и криминалац на свету. Али, мора се направити привид да су Срби или Ирачани највец́и криминалци. Тако, мора постојати Педро који виси – казао је Штулић.

Извор: Espreso.rs

Фото: YoutubePrintscreen/PETROVICPETAR

 

 

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име