Звуци српске химне „Боже правде“ ођекивали су јуче на језеру Газиводе из трубе најбољег српског трубача Дејана Петровића из Ужица.
Петровић је, заједно са прослављеним глумцем са Kосова Миланом Васићем, већ данима на Kосову како би снимили спот за обраду песме „Ја сам момче са Kосова“, а поред Газивода, обишли су и снимали на Брезовици, у Великој Хочи, Грачаници и Северној Митровици.

„Мислим да смо направили јако леп спот, а премијеру очекујем кроз неких 20 – так дана на РТС-у и једва чекам да сви виде спот“, каже један од најпознатијих српских музича Дејан Петровић за Kосово Онлајн.

Прочитајте и:

(ВИДЕО) ДОМАЋИ ЕКСПЕРТ ОТКРИВА: СТАЊЕ У СВЕТУ СЕ ДРАМАТИЧНО МЕЊА У KОРИСТ СРБИЈЕ! Следе велике промена

Он са поносом истиче да је српску химну Боже правде свирао „из све снаге“ на Газиводама, или како би неки сада рекли језеру Трамп.

“Свирао сам Боже правде из све снаге, и нека нас драги Бог чува, и све оне који су на Kосову и Метохији. Мени је ово било први пут да идем даље од Митровице, и осећам се и срећно и тужно истовремено, јер лако је србовати о Kосову из Београда, а јако тешко бити Србин у тим крајевима. Свака част тим људима“, поручио је Петровић.

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име