Црна Гора је једина држава која још ратује сама са собом и не зна ко јој главу носи, каже за Курир академик и песник Матија Бећковић коментаришући тренутну ситуацију у држави.

– Црна Гора је у црнини за собом. Кажу да је побила међаш у свакој кући. Свака породица је вишенационална, вишејезичка, вишеверска, вишестраначка, напредна и назадна, фашистичка и антифашистичка, издајничка и победничка… У минијатурној и најмалобројнијој држави, највећи проблем је попис становништва – каже Бећковић.

Прочитајте и:

РУСИЈА И СРБИЈА ПОДИЖУ СПОМЕНИК СРПСКИМ ВОЈНИЦИМА У ПОДМОСКОВЉУ!

Комунистичке јаме

Како каже, Црна Гора нема ниједног непријатеља ван свог народа.

– Она нема ниједног непријатеља ван свог народа. Она 13. јула, на Дан општенародног устанка против фашизма, слави фашистички програм оних који су 12. јула, под италијанском окупацијом, прогласили независну Црну Гору и честитали јој слободу. ЕУ је донела резолуцију о изједначавању комунизма и фашизма, не знам како ће Црна Гора ући у ЕУ ако ту резолуцију не признаје. Црна Гора је једина држава у којој нема фашистичких, а има комунистичких јама. То је једина држава која још ратује сама са собом и не зна ко јој главу носи – наводи Бећковић.

IN4S

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име