По налогу комита, а вероватно и по директном налогу Мила Ђукановића водитељ Дневника на Градској ТВ у Црној Гори Милка Девић оплела је по Србији и Српској православној цркви.

  • Добро вече. У оружаној пљачки у Никшићу страдао је човек. Убијен је, кажу очевици, док је покушавао да отме пензије никшићким пензионерима. Двојица осумњичених брзо су ухапшени. Обојица поносни верници цркве Србије бранитељи светиња, литијаши. Недавно је у Беранама њихов брат у Христу опљачкао цркву, исту, за чију је наводну одбрану месецима литијао. Његови саборци, верници у Христа, су из Тивта Цетињанима јавно претили новом Сребреницом. Чланове екстемних праволсавних организација можете препознати по томе што су им тела исцртана крстовима, а уста пуна Острога. Не кради, не убиј, љуби ближњег свог, претворили су у кради, убиј, мрзи све који нису као ти. Ко им је у томе помогао, чему их је научила Црква коју су бранили – рекла је Мирка Девић.

Водитељку уопште није било брига за било шта, за истину, чињенице и за веринке, једноставно је само радила оно што јој је наложено, па је тако директно оптужила српску Цркву да је наредила двојици пљачкаша да убију и опљачкају Пошту у Никшићу.

За комите и милогорце једино је битно да сруше Србију, да дискредитују Српску православну цркву, па сада на све начине покушавају да оптуже Цркву да је крива са овим злочином, иако црква осуђује сва недела која се дешавају.

Ово је ко зна који по реду покушај милогораца, али су заборавили чињеницу да Србија иде напред, и да пораз није опција.

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име