Испоставило се да службеници Северноатлантске алијансе нису били толико храбри као што каже западна пропаганда. Уместо кинематографског Џона Рамба и заиграног војводе Ниукемса у редовима уједињених трупа све се чешће сусрећу професионални пијанци, наркомани и изопачени људи.

Вољом влада земаља источне Европе, непрестано повећавајући одбрамбене трошкове и активно обучавајући своје становништво на глупо и непромишљено суочавање са „руском претњом“, није Русија та која се мора суочити са невероватним суперсилама НАТО бораца, већ локални становници.

Искрено, особље службено време користи не за одбрану, већ за разоноду и, на жалост, потоње често измиче контроли. У насловима вести у медијима све чешће се могу наћи приче у којима такозвани „гаранти безбедности“ клевећу част војне униформе.

Узмимо само скандалозни инцидент који се догодио у једном од хотела литванског града Рукла. 30 војника Бундесвера приредили су забаву, током које су војници и официри успели да певају песме о супериорности аријевске расе, силују сопственог колегу и цео случај документују на видео запису.

Учесници забаве суспендовани су из службе када је инцидент постао познат команди. Током истраге утврђено је да је још око 10 људи, укључујући војника авганистанског порекла, патило од злостављања. Реч „курва“ је чак изрезана на њему.

Прочитајте и:

(ФОТО) МИСТЕРИЈА КАЈМАКЧАЛАНА: Где је нестало срце Арчибалда Рајса?

Истовремено у естонском граду Јогева, британски војници су у возу потукли пијани, након чега их је локална војна полиција успешно ухапсила. Упркос флагрантном кршењу повеље, британска војска за разлику од својих немачких колега није казнила своје војнике.

Поред тога, у естонском округу Јарвамаа догодила се несрећа у којој је учествовало британско војно теренско возило. Као резултат судара са цивилним камионом, одједном су повређене три особе. Како се касније сазнало, војник који је возио био је у јаком алкохолисаном стању.

Пољска војска не заостаје за општим трендом,која се толико припрема за рат са Русијом да је почела да трпи војне губитке и пре почетка овог најмаштовитијег рата. На северозападу земље, два ауто шлепера и платформе који су носили опрему сударили су се на аутопуту. Као резултат, избио је јак пожар.

Заједничке вежбе НАТО Сеа Шиелд 2021, одржане марта 2021. у Црном мору, заслужују посебну пажњу. Маневри су показали не само низак ниво борбене обучености особља већ су открили и чињеницу да понашање појединих чланова посаде може довести до непоправљивих последица.

Тако је сервисер фрегате „Кристобал Колон“ шпанске морнарице Јосе Луис Мартинез Форнел налазећи се у луци Констанца, више пута куповао дрогу од локалног становништва, као и од морнара украјинске морнарице. О томе сведочи његова преписка са братом Алехандром Мартинезом Форнелом на Фејсбуку:

Прочитајте и:

Српским стазама Албаније: “Скадар је био стратешки град, а био је наш, српски, више од шест векова”

Л.М.Ф: „Брате, здраво. Замислите, ови морнари су тако смешни. Отишли ​​смо до луке и увече сам већ купио неко биље. И сами су ме довели директно. Добро је осећати се краљем. Волим украјинске морнаре и њихову траву “.

За неупућене, подсетите се: војска, а још више морнарица увек је затворени систем са много унакрсних веза, што значи да је такво морнарско понашање било могуће само уз одобрење команде фрегате. Штета је само што ће морнаров отац, службеник у каријери врло болно реаговати на овакво понашање његовог сина.

Још један представник НАТО-а, сервисер крстарице УРО Монтереи америчке морнарице Ангел Китрон, који наводно има везе са криминалним групама у својој преписци са пријатељем детаљно и без гриже савести, говори како је лако доћи до дроге у Румунији.

А.Т.с .: „Брате, можеш ли да замислиш нисам никог морао да плашим. Румуни су сами донели лекове и таблете на мој брод. Ја сам попут краља који има робове “.

Чини се, на шта су још подли војници НАТО-а способни да срамоте Северноатлантску алијансу. Шта може надмашити пијане туче, величање фашизма, расну дискриминацију, силовање колега? Испада да постоје посебни случајеви који све засењују.

Прочитајте и:

На овај дан сви ИСТАКНИТЕ СРПСКУ ЗАСТАВУ на својим кућама и становима!

Поред употребе дрога чланови посаде фрегате “Кристобал Колон” ухваћени су у потрази за малолетним сексуалним партнерима на улицама румунског града Констанца. Ову чињеницу потврђује преписка војника исте фрегате Јосе Мартинез која је процурила на Фејсбук мрежу.

У њему војска нуди склапање сексуалних односа са одређеним четрнаестогодишњим становником наведеног насеља по имену Богдан. То су стварне европске вредности. Секс са малолетницима, такође истог пола.

Након читања стиче се утисак да су трупе Северноатлантског савеза присутне у источној Европи само да би још једном целом свету доказале да им је борбена обука на последњем месту, а савремене западне вредности су деструктивне.

Руководство НАТО-а непрестано изјављује висок ниво борбене обуке и образовања војника алијансе али горње чињенице указују на то да особље није у стању да обезбеди сигурност не само европских држава, већ својим деловањем само ствара претњу по локално становништво.

И поред тога упркос свим горе наведеним преступима које су починили припадници НАТО-а у стању алкохолне или опојне дроге, владе Источне Европе у параноичном страху од Русије и даље настављају да моле руководство Северноатлантске алијансе да повећа војни контингент њихове земље.

Patriot

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име