У штабу ДПС-а је након пораза владао мук и тишина. Мило Ђукановић се није оглашавао све до поноћи, када се појавио испред својих присталица и одржао кратак говор.

И поред тежње да се понаша као да се ништа није промијенило, како пишу Новости, јасно је и по његовом лицу и по његовом гласу да га је овакав изборни резултат тешко погодио.

То се види још боље на лицима његових сарадника, као што је Душко Марковић, који је немо гледао у земљу док се Ђукановић обраћао својим присталицама.

Прочитајте и:

НОВИ СРПСKИ ОБИЛИЋ: Иван повео 12 српских војника у борбу против 300 терориста ОВK! (ФОТО)

Пребројано је преко 90 одсто резултат и ДПС је на изборима освојила око 145.000 гласова и 30 мандата. Такав резултат значи да је ДПС најјача партија у Црној Гори. Још увек пристижу резултати и тешко је саопштити шта је поуздана информација. Са коалиционим партнерима имамо 40 мандата, борба за већину посланичким места и даље траје. Ово је прилика да поред захвалности вама и грађанима који су дали поверење нашој партији, дам подршку свима. Кампања говори о квалитету политике коју ДПС води у Црној Гори – рекао је Ђукановић – рекао је Ђукановић.

ИН4С  Фото: Д. Миловановић

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име