Председник Србије састаће се данас са министром спољних послова Руске Федерације Сергејeм Лавровом. Са гостом из Русије разговараће и министар Никола Селаковић који ће га дочекати на београдском аеродорму.

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров стиже у Београд. Министар спољних послова  дочекаће Лаврова на аеродрому „Никола Тесла“.

Председник Србије  и министар Лавров присуствоваће у 12.50 церемонији паљења вечне ватре и положити венце на Споменик Вечна ватра, након којих је планирано обраћање присутнима, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Србије.

У 13.40 Председник Србије и Лавров обићи ће Храм Светог Саве и положити цвеће на гроб блаженопочившег патријарха српског господина Иринеја. Том приликом министар Лавров прочитаће писмо председника Руске Федерације Владимира Путина поводом завршетка радова на Храму.

Састанак министара Николе Селаковића и Сергеја Лаврова у Министарству спољних послова планиран је за 14 часова.

У 16.30 часова председник Србије  и министар спољних послова Руске Федерације Сергеј Лавров састаће се у Вили „Мир“. Након састанка, у 17.30 часова планиране су изјаве за медије двојице званичника.

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име