НОВАК Ђоковић је и даље у Мелбурну, где уз себе има огромну подршку тамошње српске заједнице, чији се један део сукобио с полицијом.

Како извештава Разик, „ружне сцене“ су се десиле када су кола „опколили окупљени људи, који су насрнули и на полицију. Кола су умакла, али су се потом наставили нешто мањи сукоби, током којих је полиција користила и сузавац (пре ће бити бибер-спреј).

Ситуација се потом примирила, али је примећено да се један учесник протеста држао за нос, јер је изгледа добио ударац од полицајца.

Где је тачно одвезен Новак Ђоковић, и да ли је он уопште био у колима, није познато, али логика каже да јесте био у возилу, јер што би се Нолетови навијачи затрчали ка том четвороточкашу да то није био случај?

Према наводима појединих медија, „Ђоковић је одвезен на тренинг“, мада је право питање да ли би, после осмочасовног праћења суђења и петодневног боравка у не баш пријатним условима, прво отишао на терен. Логичнија је помисао – да је пребачен у кућу коју је са својим тимом изнајмио још раније, пре него што се цео овај скандал око његовог привођења и десио.

Подсетимо, Аустралијан опен почиње следећег понедељка, 17. јануара, а српски ас на њему треба да брани три узастопно освојене титуле.

ИЗВОРnovosti

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име