Председник минорне Војвођанске партије, која се залаже за „Војводину републику“, Александар Оџић је једини од политичара у Европи честитао победу на црногроским изборима Милу Ђукановићу.

Наиме, Оџић је на свом твитер налогу, а не како би неко очекивао на неком сатиричном сајту, написао да Милу Ђукановићу „ честита на победи“ и да му жели што скорији званични улазак у Европску унију.

Прочитајте:

У немачком Бундестагу подржана иницијатива о укидању признања Косова!

– ДПС и званично победник јучерашњих избора са 30 освојених мандата у будућем сазиву Скупштине Црне Горе. Слободна, независна, грађанска и европска Црна Гора, чланица НАТО пакта и овај пут побеђује. @предсједник_цг честитам на победи и желим вам што скорији званичан улазак у ЕУ – дословце је навео Оџић.

Иначе, овај војвођански сепаратиста је уоћи самих избора упутио и поруку у којој је Србију назвао „четничко-литијашком“ државом:

– Не памтим тако безочно мешање у изборе једне државе према другој самосталној и сувереној држави као што то данас ради четничко – литијашка Србија према независној Црној Гори. Одувај их у недељу @предсједник_цг и за нас одавде из Војводине. Нек’ је вјечна Црна Гора.

Nacionalist/IN4S

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име