Лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић присуствовао је данас литургији у Орашцу, а након тога се обратио присталицама и симпатизерима покрета у Марићевића јарузи, где је подигнут Први српски устанак.

Ђорђевић је, објаснивши зашто су се окупили баш на месту са кога је кренуло ослобођење Србије 1804. године, рекао да је „у сваком Србину дух Карађорђа и да ту искру ваља ослободити у тешким временима какво је ово“.
„Данас са овог места поново подижемо oслобођење, јер Србија више не може да трпи и да чека. Данас стављамо тачку на пљачку и на издају Србије. Овде су се окупили људи који воле Србију и који желе добро Србији“ рекао је лидер Ослобођења и додао:

„Против смо споразума, признања Косова или чланства Косова у Уједињеним нацијама. Нема брзог решења за Косово. Решење је записано у Уставу Србије и резолуцији 1244. Не може се Косовом и Србијом трговати као на пијаци“.
На скупу је наглашено да покрет Ослобођење у наредном периоду отпочиње својеврсну серију разговора са грађанима широм Србије.

Медији

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име