Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позива све политичке странке да јасно означе кривце који су сакривали истину о српском страдању током Другог светског рата. Данас сви говоре да је филмом „Дара из Јасеновца“ коначно истина, после 80 година угледала светлост дана, али нико не говори зашто је то тако и ко је кривац.

– Зар је могуће да ни дан данас нико не сме да каже ко је забранио да се говори истина да су Срби пострадали у Другом светском рату од усташа. Комунисти су ти који су утамничили истину, а не усташе и то треба јасно рећи, коначно. Нико не говори шта би било да су Дражина и краљева војска победиле.

Сваки Србин би знао за Јасеновац, Хрвати би били кажњени за злочине, али не осветом, него као поражена страна у рату, избацивањем из заједничке државе са Србима, у границама које је легитимни, народни, Равногорски конгрес усвојио на Светог Саву 1944. године у селу Ба, код Љига. Краљевини Србији би припале Босна и Херцеговина, Лика, Банија, делови Далмације, Славоније, све територије где су били српски гробови настали од усташа. Уместо тога доласком комуниста на власт, ми Срби смо добили забрану сећања на жртве, обнову нове Југославије са границама на штету Срба и са уставом који свим народима, осим српског, даје право на самоопределење до оtцепљења.

Зато данас имамо проблем са Косовом И Метохијом и зато смо и имали ратове у Хрватској и Босни и Херцеговини – изјавио је потпредседник ПОКС, Војислав Михаиловић.

ПОКС

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име