У архиви смо успели да нађемо дуго скриван снимак сведочења живих сведока фамилије Принцип који до детаља описују бруталну тортуру комуниста над Гавриловим преживелим потомцима и уједно како су до темеља спалили родну кућу Гаврила Принципа, са све његовом мајком Маријом унутра.

Данас смо сведоци разних покушаја неуких људи који се, чини се, хватају за „последњу сламку“ спаса неуспеле антисрпске пропаганде да Гаврила Принципа припишу комунистичком и југословенском јунаку уместо српском, што је он несумњиво био, а што у овом исечку и детаљније у продуженој верзији видео клипа потврђују и најближи чланови његове породице.

Одгледајте и послушајте ово језиво сведочење Маре Принцип, братанице Гаврилове мајке Марије (по којој је и добила име) која се налазила заједно са Гавриловом мајком и остатком породице Принцип у тренутку када су партизани насилно упали у њихову кућу и спалили је до темеља, само зато што је припадала српском јунаку. Сачувана је само машина, Маријино ћебе и шољицa са српском тробојком коју Марија поносно истиче.

Овај видео је материјални доказ који ће једном за сва времена уз вашу заједничку подршку да се прошири интернетом, угасити мит и покушај да се Принцип отме Србима и његово јунаштво припише онима који су га се због те српске крви и мртвога бојали и прогањали…

Mediji

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име