Спроведена је са лисицама у Гњилане

Новинарку „Јединства“ из Новог Брда Соњу Ивковић ухапсила је косовска полиција на путу Прековце-Ново Брдо док је носила најновији број „Јединства“ Србима у селима око Новог Брда, саопштила је редакција листа „Јединство“.

Прочитајте и: 

Србија је већински власник Косова и Метохије!

Да ли сте зналид да се НАЈСТАРИЈА СРПСKА ЦРKВА НАЛАЗИ У ХРВАТСKОЈ! Налази се у овом месту на мору

 

„Новинарку Ивковић је око 15 сати ухапсила косовска полиција као криминалца са лисицама на рукама и спровела у полицијску станицу у Гњилане. Након притварања и вишесатног задржавања новинарка Соња Ивковић је пуштена, али јој је аутомобил задржан у косовској полицији“, наведено је синоћ у саопштењу.

Најоштрије осуђујући хапшење и притварање Соње Ивковић, редакција истиче да је она 25 година новинар листа „Јединство“ и велики професионалац.

Индикативно је то, како се наводи, шта су војници Кфора после текста Соње Ивковић у „Јединству“ 19. августа о Новобрдској тврђави и Српском православном храму Свети Никола са насловом „Историју прекрајају, а територију отимају“ носали лист испред сеоске продавнице у селу Прековце и пропитивали мештане за новинарку Ивковић, као и то шта мисле о том тексту.

Извор: Спутник Србија

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име