Чекајући да Министарство унутрашњих послова почне темељно да ради свој посао, преузме контролу над Управом полиције и „сезону лова на Србе“ прогласи заувек затвореном, МИМистарство оностраних послова је упознало јавност са једним од оних који „само раде свој посао“, а србомржњу су уздигли на ранг властите животне филозофије.

Како наводи МИМистарство, ријеч је о полицајцу из Никшића, који је очито усвојио теорије „скуване у лонцу“ Дарка Шуковића да у Црној Гори постоје само „наводни Срби“. Наши извори кажу да је ријеч о извјесном Драгану Цмиљанићу, познатом као – Цмика, који је једно вријеме „штитио“ грађане Будве, а сада ради на граничном прелазу „Шћепан поље“.

А ево и „бесједе“ о Србима, Српској православној цркви и НВО ЦПЦ овог „историчара“ , „етнолога“ и „теоретичара религије“, кога је ово зло време отерало у – полицију.

„*ебем ти све посрбице и Србе у Црну Гору што постоје. Има их и у ДПС-у, у уста им се с****, мајку им у дроб ј****. Признајте да је била црногорска аутокефална црква прије Српске православне цркве. Признајте. Признајте.“, закључује Цмика.

Чињеница да је високо подигнути глас једини аргумент који поседује, није га омела да „дели лекције“ гостима кафане.

„Посрбице, посрбице“, закључио је Цмика.

IN4S

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име