Кажу да је он најактивнији председник

Дуг сан, правилна исхрана, одрицање од алкохола, спорт, као и стил одевања, помажу руском председнику Владимиру Путину да увек буде у форми, пише шпански лист „Ел мундо“, а преноси „РТ“.

Руски лидер Владимир Путин са својих 66. година не само „да не личи на деду“, него чак изгледа боље него пре десет година, оцењује аутор чланка.

„Најактивнији председник кога је Кремљ икад имао“ је страствени љубитељ хокеја, носилац црног појаса, осми дан, у џудоу, заљубљеник у пливање и планинарење, пише шпански лист.

Прочитајте и: 

Србија је већински власник Косова и Метохије!

Пре неколико година, амерички медији су прозвали Путина „алфа мужјак“. Поред тога, према писању Викиликса, америчке дипломате су у препискама руског лидера називале ни мање ни више него — „Бетмен“.

Са друге стране, руски медији осветљавају сваки поступак председника, који је типичан за „алфа мужјака“ — риболов у Туви, купање у леденој води, роњење у батискафу, јахање коња без кошуље и остало. Све те епизоде формирају о Путину слику као о човеку који је увек у форми.

Прочитајте и: 

Србија је већински власник Косова и Метохије!

Да ли сте зналид да се НАЈСТАРИЈА СРПСKА ЦРKВА НАЛАЗИ У ХРВАТСKОЈ! Налази се у овом месту на мору

Лист пише да је руски председник од детињства волео борилачке вештине, а то га је заштитило од лошег друштва, пушења и конзумирања алкохола.

Бивша супруга Владимира Путина, Људмила, описивала га је као радохолика, али — Путин ипак не воли рано устајање.

Прочитајте и: 

Брз и укусан рецепт: Здрава ужина са медом!

Како се наводи, председник Русије одмах ујутру пошаље неколико неодложних порука, након чега одлази у теретану и на базене — у једном је температура 43 степена Целзијуса, а у другом 13.

Извор: Спутник, Фото: Кремљ

 

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име