Нови симбол борбе

Велики Штрумпф, којег су ученици трећег разреда Основне школе „Југославија“ у Бару нацртали у центру српске тробојке, без сумње је постао нови симбол борбе за очување српских светиња у Црној Гори. Спутњик је објавио фотографије радова, уз дозволу њихових родитеља.

Подсетимо, учитељица Рада Вишњић због ове дјечје игре већ трпи последице. Школа је против ње покренула дисциплински поступак и она је тренутно суспендована са посла.

Вишњићева је раније објаснила да су радови настали у понедељак на редовном часу ликовног. Она је одмах била свесна да деца омиљеног јунака из цртаног филма украшавају тробојком, али јој то није сметало, јер ђаци врло добро знају о чему се ради.

Спутњик је добио дозволу родитеља да објави радове ученика који су уздрмали Црну Гору.

’Све што може да послужи као украс можете да нацртате‘, рекла је учитељица, а деца су се одлучила за омиљеног цртаног јунака.
ОШ Југославија ’Све што може да послужи као украс можете да нацртате‘, рекла је учитељица, а деца су се одлучила за омиљеног цртаног јунака.
Штрумпф на тробојци
ОШ Југославија Штрумпф на тробојци
Нисмо имали намеру да изазовемо провокацију, ни мржњу, већ љубав, само смо се мало поиграли“, изјавила је Вишњићева за Спутњик.
ОШ Југославија „Нисмо имали намјеру да изазовемо провокацију, ни мржњу, већ љубав, само смо се мало поиграли“, изјавила је Вишњићева за Спутњик.
Штрумпф на тробојци
ОШ Југославија Штрумпф на тробојци
Штрумпф на тробојци
ОШ Југославија Штрумпф на тробојци
Штрумпф на тробојци
Ученици ОШ Југославија Штрумпф на тробојци
Неки су се одлучили за рад са фломастерима.
Ученици ОШ Југославија Неки су се одлучили за рад са фломастерима.

Штрумпф на тробојци
© Фото : Штрумпф на тробојци
(Спутњик)

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име