Насловна Актуелне вести ПОКС: Попут Рио Тинта, грађани ће спречити потписивање споразума о КиМ

ПОКС: Попут Рио Тинта, грађани ће спречити потписивање споразума о КиМ

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) оцењује да ће власт попустити под притиском грађана, када је тзв. француско – немачки споразум у питању и да нас у супротном очекују улични немири попут оних око случаја Рио Тинто.

 

„Као што су грађани спречили штетни уговор са Рио Тинтом, тако неће дозволити ни овај, који значи одрицање од дела наше територије и фактичко признање лажне државе Косово. Колико год власт мислила да ће страхом убедити грађане у неопходност кршења Устава Србије, у томе неће успети јер постоје црвене линије испод којих се у животу не може ићи, а то су заштита националног животног простора и елементарних услова за живот“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

 

„Неће проћи код грађана прича да, ако не потпишемо споразум који нам намеће ЕУ, да ће отићи страни инвеститори, јер им је ова власт дала толико субвенција из буџета и обезбедила такве услове за пословање и зараду, какву нигде неће имати. Све и да јесте то истина, где је одговорност оних који су Србију и раднике довели у ситуацију да зависе од непријатељских страних држава, уместо да су улагали у домаћу производњу и помагали домаће предузетнике“ – додао је Михаиловић.

 

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име