Министар безбедности БиХ изјавио, поводом хрватске полиције која је вратила 35 миграната у БиХ, да Хрватска нарушава територијални интегритет БиХ.

– Опет, по не знам који пут, документујемо тај случај и поткрепићемо и овај доказима. То заиста за нас постаје крајње неприхватљиво понашање. Прошли пут на територији БиХ је дошло и до употребе ватреног оружја од хрватске полиције – казао је Драган Мектић у Бихаћу.

Прочитај и

Кикбоксерка из Косовске Митровице шампионка Европе!

– Обавестили смо Тужилаштво БиХ, они су се одмах након наших информација изјаснили да нема елемената кривичног дела – додао је он.

Како је пренео портал Кликс, он тврди да је ту требало отворити истрагу и да је било довољно доказа.

– Ово је по не знам који пут да Тужилаштво БиХ на повреде територијалног интегритета не реагује и ми сад морамо тражити друге начине јер не можемо посматрати ово више – рекао је он.

НОВО МАСОВНО ТРОВАЊЕ ХРАНОМ: Ситуација на граници ЕПИДЕМИЈЕ, да ли су ПЉЕСКАВИЦЕ изазвале ХАОС?

Припадници Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона су у среду увече у месту Ивањска код Босанске Отоке затекли 35 илегалних миграната који су у изјавама датим полицији тврдили да их је хрватска полиција вратила на територију Босне и Херцеговине, потврђено је из МУП УСК.

Фото: Wikimedia Commons

 

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име