Српска коалиција НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 23 покрета, странака, група и удружења грађана формирала је заједнички изборни штаб за председничке, парламенте и београдске изборе.

„Ускоро ћемо још проширити коалицију, а у предизборној кампањи ћемо заједно обићи сваки град, општину и свако село представљајући наш програм. Желимо подршку грађана за наш циљ да живимо нормално, а то значи да партијска књижица не може бити преча од дипломе, да странке не постоје да би се тукле и вређале, него да се боре кроз демократски дијалог аргументима за своје идеје“ – изјавио је кандидат за председника Србије испред Српске коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Ми смо већ сада увелико у кампањи у оквиру коалиције НАДА за нашу престоницу, иако је 4. фебруар крајњи рок да Министарство државне управе и локалне самоуправе позитивно одговори на захтев ПОКС да се након валидне изборне скупштине у Београду упише нови законски заступник странке изабран на гласању, односно моја маленкост. Очекујем да ће се министарство држати искључиво правних чињеница и да неће имати уплива политика и притисци поражене стране, односно оних који нису смели да се појаве на изборној скупштини“ – изјавио је председник ПОКС и носилац листе коалиције НАДА за београдске изборе, Војислав Михаиловић.

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име