КАО да заточење Новака Ђоковића није довољно, већ је испред самог хотела дошло до сукоба две стране.

Притвор Новака Ђоковића свету је открио још једну страну приче о Аустралији, тачније хотелу у којем је смештен Новак Ђоковић.

Агонија мигранта је велика, неки од њих проводе и године у њему. Због тога данима испред тог истог хотела протестују и присталице миграната, које исписују и графите на фасаду хотела како би скренули пажњу јавности на проблем.

Уместо да подрже заточеног Ђоковића и буду захвални што је због српског тенисера пажња јавности скренута на проблем за који се залажу, они пљују по најбољем тенисеру света.

Тако су истакнути срамни транспаренти: „Избеглице су добродошле, Ђоковић није“ „Ђоковић може да одј**е, ослободите избеглице“ и „Да ли ћете да заборавите наше пријатеље када Ђоковић оде својим приватним авионом?“

Поједини од њих дошли су са истим транспарентима и испред српских навијача, који су дошли на Божић да подрже Новака. Они то нису хтели да толеришу, па је између Новакових присталица и присталица избеглица настала тензија, коју је морала да реши полиција, која је кордоном одвојила борце за права миграната од присталица Новака Ђоковића.

Прочитајте и:

ИЗВОР: novosti

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име