Од поузданих извора блиских Демократској партији социјалиста (ДПС), који су нам пренели сазнања о сукобу на састанку страначког врха, одржаном након недељних избора, сазнали смо да напад лидера ДПС и председника Црне Горе Мила Ђукановића на министра одбране и координатора предизборних активности ДПС на северу Црне Горе Предрага Бошковића није био само вербалне природе, већ да је Ђукановић Бошковића буквално ошамарио!

Прочитајте и:

Притом, повод за овакву реакцију пословично суздржаног Ђукановића није био само катастрофалан резултат ДПС на поменутом подручју, већ и то што је Бошковић, заједно са својим најближим сарадницима, проневерио износ у висини од 250 хиљада евра који му је Ђукановић уочи избора предао за куповину гласова припадника ромске популације, настањених у подгоричком насељу Коник.

Подсећамо, Ђукановићева реакција је осоколила посланика ДПС Андрију Николића, склоног имитирању страначког шефа, да и сам почне да се уноси у лице и вређа збуњеног и пониженог Бошковића. Ипак, да волу није допуштено што и Јупитеру, одмах по окончању састанка показало је Бошковићево обезбеђење, које је по кратком поступку научило памети Николића, тако што га је брутално претукло.

Тешко да је ико могао и помислити да би се у ДПС, као до пре неки дан најмоћнијој политичкој организацији у Црној Гори, могле догађати овакве ствари, што само указује на размере и брзину суноврата који је захватио ову странку.

Извор : Националист

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име