Подгорица — Поједини портали објавили снимак једног од опозиционих лидера Црне Горе Здравка Кривокапића стар 21 годину, а на ком он седи испод слике Радована Караџића.

Foto: Printscreen/YouTube/ СРБИН.инфо

Даље се наводи да је седео „испод слике тадашњег бегунца, а данас ратног злочинца Радована Караџића“.

Како пишец Антена М, а преноси Клиx, снимак је настао приликом дочека Николе Каваје, бившег официра ЈНА, осуђеног дезертера, потом емигранта, члана четничке организације СОПО, а 1978. отмичара америчког путничког авиона.

Он је осуђен у САД-у због тероризма и других кривичних дела на 65 година затвора, а пуштен је на слободу 1997. године.

На видеоснимку, који већ око деценију кружи на разним интернет друштвеним мрежама, распознаје се да је у Кавајиној пратњи Владимир Божовић, сада амбасадор Републике Србије у Црној Гори.

Прочитајте и: 

Прва жртва Првог светског рата био је млади Србин: Ова читуља ОТКРИВА ВЕЛИКУ МИСТЕРИЈУ (ФОТО)

“Ја ћу испред свих! За мном!”: Најтежа борба Првог светског рата и заборављени ХЕРОЈ српске војске

„Уз добродошлицу и здравице, слуша се тада незванична српска химна Боже правде, држе се четнички говори и лелече над српством и Србијом, а запевао је и гуслар“, наводи црногорски портал.

Подсетимо, након парламентарних избора Црну Гору очекује формирање власти, а према резултатима избора до сада владајућа ДПС неће имати довољно мандата за формирање владе, због чега о томе преговарају опозициони лидери.

Друштво у Црној Гори је иначе дубокоподељено на оне који подржавају актуелног председника Црне Горе и његов ДПС и оне који су за опозицију и промену власти. Једни друге већ данима оптужују и преко „својих“ медија обрачунавају се с политичким неистомишљеницима.

У светлу те борбе освануо је и овај видео.

Преузето са: Србин.Инфо

ОДГОВОРИ

Унесите свој коментар!
Унесите своје име